Не е от значение

Курсове по рисуване, живопис и декупаж

Ателие-галерия -S-Hombre
Град: Пловдив
Последно посетени: 21.11.2013
Автор\на обявите: 1

Публикувани: 28.11.2013

Описание:

Курсовете по изобразително изкуство в Ателие –Галерия S - Hombre се провеждат от професионален художник - педагог, запознат със специфичните изисквания на съответните възрастови групи. Курсовете са насочени както към любителите на изобразителното изкуство, така също и към напреднали, без възрастови ограничения.

Детска занималня по рисуване /целогодишна/ - включва рисуване по памет или зададена тема, илюстрация на приказка, рисуване от натура и др. Използват се различни материали и техники цветни моливи и маркери, пастели, акварелни, акрилни и темперни бои, туш, моделиране с пластилин и моделин, глина, апликация, колаж, пластика от хартия, изработване на ръчна хартия и някои нетрадиционни техники и др.

Лятна занималня по рисуване – Вашето дете обича да рисува, но има нужда от работна среда и правилна насока за развитие на своя талант. Попаднали сте на точното място. Ателие –Галерия S - Hombre всяко лято организира лятна занималня за деца, работи се в приятна обстановка с достаъчно внимание към всяко дете. Много от нашите деца печелят международни конкурси за рисунка и плакат всяка година.

Подготовка за кандидатстване за средните художествени училища - Желаещите да кандидатстват след 7 - ми клас в специализирано училище по изобразителни изкуства работят по изпитните задачи: натюрморт - етюд и фигурална композиция/ или в зависимост от изискванията за изпитната задача на съответното училище

Подготовка за висши учебни заведения /с изобразително изкуство/ - Желаещите да кандидатстват получават подготовка за изпитните задачи/етюд - рисуване на полу - фигура, етюд - живопис, конструкция, перспектива, изграждане на обем чрез светлосянка и всичко необходимо за отличното представяне на кандидата по време на изпитите.

Арт терапия за възрастни и деца - Арт терапия за релаксация и преодоляване на стреса – рисуване за удоволствие за хора, които никога да сега не са рисували, но искат да опитат нещо ново и вдъхновяващо. подходящо е за хора които са подложени на голям стрес в ежедневието, а също и за деца над 6 години. Развива наблюдателността и творческия потенциал, повишава концентрацията и в същото време освобождава от стреса, възстановява връзката със себе си, носи вдъхновение и удовлетворение. Обучението е индивидуално и в група. Готовите картини остават за участниците.

Индивидуално обучение - Ателие - Галерия S - Hombre предлага и програма за индивидуално обучение за всички възрасти.

Групово обучение - Ателие - Галерия S - Hombre предлага и програма за групово обучение, в малки групи до 10 човека.

За всички любители на декупажа сме предвидили отделен курс. В този курс можете да се запознаете с невероятното изкуство декупаж и всички техники.

Уроците включват различни задачи, в зависимост от нивото на всеки един защото рисуването е специфична материя. Тези, които им се отдава скулптурата, правят релефи от глина или пластилин, отливат от гипс, а бъдещите графици рисуват с туш и перо и правят линогравюра. Рисува се върху картон с размер 35/50см. , за да може рисунките да участват в различни конкурси. В обучението са заложени провеждане на пленери, прожекции на филми за световно известни художници и стилове в изобразителното изкуство, запознаване с историята на изкуството, посещения на галерии, участия в изложби в различни галерии и институции, участия в културната проява Нощ на музеите и галериитев която Ателие - Галерия S - Hombre участва всяка година.

Подходът към всеки е индивидуален въпреки работата в група. На всеки етап на работата се получава и теоритична подготовка. Заповядайте при нас всички, които искате да подобрите своите знания по рисуване или просто искате да се научите да рисувате за удоволствие, ако желаете да кандидатствате в любимо учебно заведение с изпит по рисуване или друго. Полезно, интересно и забавно в групи до 10 човека. Ателие - Галерия S - Hombreсе намира в сърцето на Стария град в Пловдив/на гърба на Етнографския музей

Ателие - Галерия S - Hombre е с перфектни условия за работа, за всички видове дейности! ! ! Очакваме Ви!

За контакти, информация и записване: Aдрес : Старинен Пловдив, ул СТРЪМНА № 8 /на гърба на Етнографския музей/ GSM: 0888/755 - 499 GSM:0899/075 - 555